O zalauanca profesoara de sport în China - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Salaj Sport

O zalauanca profesoara de sport în China

O zălăuancă, medaliată la compionate naționale și internaționale de tenis de masă, a ajuns profesoară de educație fizică în China. Este vorba despre fosta sportivă, Boglárka Demeter care din 2017 trăiește în Shanghai, unde în prezent este cadru didactic.

Fosta sportivă din Zalău a ajuns în 2017 în China, acolo unde matușa și unchiul ei lucrau. Până s-a ajungă cadru didactic a avut de parcurs mulți pași, a dat numeroase interviuri, iar dosarul pentru viză este unul foarte gros. Acum predă educație fizică la ciclul primar, la o şcoala renumită de origine taiwaneză, Kang Chiao International School.

https://www.trra.ro

Aici, în China, fiind o şcoală privată, resursele financiare nu sunt un impediment. Astfel, cu cât avem la îndemână mai multe echipamente pentru diferite sporturi, cu atât este mai probabil ca fiecare copil să îndrăgească cel puţin o disciplină, pentru care va veni cu drag la ore. Într-un an şcolar, copiii învaţă nouă sporturi diferite, acest lucru însemnând un joc sportiv pe lună. În fiecare săptămână au două ore de educaţie fizică”, spune zălăuanca.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Șoferii care se întorc din străinătate cu mașina mai pot circula 24 de ore cu ITP-ul expirat

observator

Suport alimentar pentru anteprescolari și prescolari

observator

Baschet: Oradenii intalnesc Craiova, in sferturile de finala

observator