Unde se afla cea mai lunga tiroliana din țara ? - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Turism

Unde se afla cea mai lunga tiroliana din țara ?

Daca aveti chef de distractie in familie,de relaxare, de socializare intr-o zona a carei frumusete iti taie respiratia, locul cel mai potrivit este Mega Tiroliana „La Palma”.

La Palma, în comuna Suceviţa, judeţul Suceava, a fost deschisă cea mai lungă tiroliană pe un singur segment din România. Instalaţia are o lungime de 1,1 kilometri şi o diferenţă de nivel de circa 100 de metri.

https://www.trra.ro

Tiroliana dispune de două sisteme de frânare aduse din Suedia şi Statele Unite ale Americii, iar viteza cu care coboară un om poate ajunge chiar şi la 100 km/h.

Tiroliana de la Palma este cea mai lungă din ţară, pe un singur segment.

În Masivul Piatra Mare din judeţul Braşov, se află tiroliana de la Canionul 7 Scări, care are o lungime totală de peste doi kilometri. Aceasta însă are nu mai puţin de 23 de trasee, cel mai lung fiind de 273 de metri. Ca lungime, pe un singur segment, după tiroliana de la Palma este cea de la Arsenal Park, din Braşov, care se întinde pe 607 metri.

Asa ca nu va ramane decat sa descoperiti si voi acest loc unic din Romania! noi va uram de pe acum: distractie si adrenalina maxima!

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Loc de poveste ! Imagini superbe din Peștera Comarnic (Fotogalerie)

observator

Piscina pă Coastă. Locul despre care n-ai crede că e în România (Foto)

observator

Zboruri reluate de pe aeroportul din Cluj

observator