Traficanti de droguri prinși de mascati - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bihor

Traficanti de droguri prinși de mascati

La data de 2 martie, în parcarea unui centru comercial din municipiul Oradea, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict doi tineri, de 22 și 26 de ani, ambii din Oradea, bănuiți de trafic intern de droguri de mare risc.

Aceștia au fost depistați în timp ce ar fi încercat să comercializeze 113 pastile de ecstasy, în schimbul unei sume de bani.

https://www.trra.ro

În aceeași zi, pentru documentarea și probarea activității infracționale a celor două persoane, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au efectuat trei percheziții domiciliare, două în Oradea și una în Hidișelu de Sus, județul Bihor.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 1.135 de comprimate inscripționate cu un logo, iar, în urma expertizării, a reieșit că ar conține un amestec de amfetamină, MDMA și cocaină, droguri de mare risc.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Proiect: Acordarea voucherelor de vacanță, extinsă şi la firmele private

observator

Se infiinteaza Poliția Animalelor

observator

Se majoreaza taxele la depunerea gunoiului (Foto)

observator