Migranti din Afganistan și Siria prinși la granița - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad

Migranti din Afganistan și Siria prinși la granița

În data de 2 martie, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat controlul amănunţit asupra a două ansambluri rutiere, conduse de un cetăţean român şi unul turc. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, utilaje industriale, respectiv cosmetice, pentru societăţi din Germania şi Franţa.

Cu ocazia efectuării controlului, în interiorul compartimentelor de marfă, au fost descoperiţi ascunși opt cetăţeni străini.

https://www.trra.ro

În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan şi Siria, cu vârste cuprinse între 20 şi 32 de ani.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat mai multe grupuri, formate, în total, din douăzeci şi opt de cetăţeni străini, care se aflau în apropierea liniei de frontieră, cu intenţia de a trece fraudulos graniţa ţării. Persoanele au fost conduse la sediul instituţiei pentru efectuarea verificărilor. În urma cercetărilor s-a stabilit că sunt cetăţeni din Maroc, Eritreea, Etiopia, Afganistan, Siria, Comore, Togo, Irak, Iran şi Tunisia, cu vârste cuprinse între 11 şi 37 de ani.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Scad salariile in sanatate ?

observator

WiFi gratuit în 20 de locatii din Arad

observator

Raed Arafat: „Nu putem relaxa totul deodata”

observator