Judetul Satu Mare are un nou prefect. Azi a depus juramantul (Foto) - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Judetul Satu Mare are un nou prefect. Azi a depus juramantul (Foto)

Noul prefect al judetului Satu Mare, Altfatter Tamas a depus azi, 4 martie juramantul, în cadrul unei ceremonii organizate sub forma de videoconferinta. Tot astăzi au depus juramantul și subprefectii Radu Bud și Lavinia Kiss.

S-a dat citire ordinului de eliberare din funcție al fostului prefect, Radu Bud, și instalarea noului reprezentant al Guvernului în teritoriu, Altfater Tamas. Apoi, acesta a depus juramantul.

https://www.trra.ro

Totodata, au mai depus juramantul și subprefectii Radu Bud și Lavinia Kiss.

Altfatter Tamas are 42 de ani și a absolvit cursurile Universității de Vest din Timișoara, specializarea economie, apoi s-a înscris la Facultatea de Drept a Universității Vasile Goldiș din Arad. În 2016 a absolvit cursul de formare a funcționarilor publici. Cariera administrativă a început-o în 2004 la Direcția Impozite și Taxe Locale ca și consultant financiar și mai târziu ca director general. Începând din martie 2014 este subprefect al județului Satu Mare, printre responsabilitățile sale fiind controlul juridic al deciziilor administrative, monitorizarea activităților instituțiilor subordonate și implementarea diferitelor programe guvernamentale.

Este căsătorit și are doi copii.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Pericol de explozie pe o stradă din Satu Mare (Foto)

observator

Instabilitate atmosferica în toată țara

observator

Patru raniti intr-un accident in Bihor

observator