UTA a bătut echipa din Sfantu Gheorghe - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad Sport

UTA a bătut echipa din Sfantu Gheorghe

UTA a început destul de bine meciul cu Sepsi, chiar în zi de sărbătoare pentru clubul din Sfântu Gheorghe.

În primele zece minute, arădenii au stat mai mult în terenul advers, a avut și un șut mai periculos, al lui Buhăcianu, dar și un cartonaș văzut de Bouhenna, la o fază în care Buhăcianu scăpa spre poarta lui Niczuly. Abia în min. 11, Sepsi a reacționat, dar șutul lui Achahbar a fost blocat de Shlyakov.

https://www.trra.ro

Și a venit minutul 23, atunci când Roger a centrat din corner, iar Tomozei, din fața careului mic, a trimis cu capul în plasă: 1-0. Era primul gol al fundașului arădean în Liga I. UTA a trecut pe lângă 2-0 în min. 28, când Hora a șutat de la vreo 13 metri, dar peste poartă. La doar un minut, Buhăcianu a ratat uluitor, după ce s-a încurcat într-o minge primită de la Roger, la zece metri de poarta goală.

Partea secundă a fost începută mai bine de oaspeți, care au trecut pe lângă gol prin Fofana, care nu a nimerit poarta din fața careului mic (min. 48).

Albu putea face 2-0 în min. 62, dar „capul” său de pe șase metri a fost pe direcția lui Niczuly, care a prins mingea pe linia porții. Buhăcianu a șutat de la 16 metri, dar alături, pentru ca apoi, Fofana să tragă de la 15 metri, dar Iacob a respins în corner.

Victoria a fost securizată în min. 80, atunci când Shlyakov a aruncat de la margine, până la Roger, acesta i-a trimis fundașului, care a pătruns în careu și l-a executat pe Niczuly: 2-0.

În min. 87, portarul celor de la Sepsi a fost eliminat de pe teren, după ce l-a faultat în postură de ultim apărător pe Buhăcianu. În replică, Petrila a lovit bara. Așa s-a și terminat, căci vizitatorii nu au mai avut nicio reacție. De fapt, tot meciul a fost tratat „de sus” de Sepsi, iar UTA a profitat și a obținut a doua victorie a sezonului pe teren propriu.

UTA – Sepsi 2-0 (1-0).

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

La buletine va fi deschis și în week-end

observator

Contracte de concesiune pentru mai multe loturi de autostrazi

observator

Incendiu într-un apartament (Foto)

observator