Victorie pentru Gloria Bistrita - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bistrita Nasaud Sport

Victorie pentru Gloria Bistrita

Echipa de handbal feminin Gloria 2018 Bistrița-Năsăud a câștigat ultimul meci al turului Ligii Florilor, disputat în Sala Polivelantă din București și considerat pe teren propriu, 28-25 (14-11) cu penultima clasată Activ Prahova Ploiești.

Gloria 2018 își va afla locul ocupat la finalul primei părți a campionatului, în care a strâns 7 victorii și 7 înfrângeri, după disputarea tuturor jocurilor din această etapă.

https://www.trra.ro

Au adus victoria: Laura Pristăvița – 7 goluri, Nicoleta Dincă – 6, Mariana Costa – 5, Almudena Rodriguez – 4, Daniela Rațiu – 2, Valentina Ardean Elisei – 1, Natallia Savchyn – 1, Dziyana Ilyina – 1, Andreea Tetean – 1.

Un meci foarte disputat. Le felicit pe fete pentru modul în care au abordat partida. Împreună cu ele și stafful încercăm să creștem tot mai mult. Avem o perioadă în care multe dintre jucătoare vor fi prezente la loturile naționale iar perioada de pregătire cu întreg lotul va fi scurtă, din păcate, înainte de viitorul turneu – cel de acasă. E foarte important pentru noi să câștigăm, să prindem încredere și va fi mai bine”, a declarat antrenorul Radu Alexandru Moldovan, potrivit paginii de Facebook a grupării bistrițene.

Am întâlnit o echipă destul de motivată și probabil că după meciurile nu prea bune ale noastre și-au dorit o victorie astăzi. Ne bucurăm că am câștigat și sperăm să continuăm cu victorii pe linie pentru că avem mare nevoie de puncte”, a spus Nicoleta Dincă.

Primele etape din retur sunt programate în perioada 26-30 aprilie, atunci când Gloria 2018 va întâlni în ordine CSM Galați, HC Zalău, Rapid București, CSM Slatina.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Instabilitate atmosferica în toata Transilvania

observator

Baschet: Sibienii întâlnesc Dinamo Bucuresti, azi, în Sala Transilvania

observator

Elev suspectat de trafic de droguri ! Cazul, în atenția prefectului !

observator