Anul şcolar ar putea fi prelungit - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Anul şcolar ar putea fi prelungit

Ministrul Educaţiei, Sorin Cimpeanu, a oferit noi detalii despre o idee controversată: prelungirea anului şcolar în România.

Potrivit oficialului de la Ministerul Educatiei, în cazul în care elevii, părinții și profesorii vor cădea cu toţii de acord că o astfel de măsură ar fi benefică, el o va sprijini. Rămâne totuşi de văzut dacă o astfel de iniţiativă va fi implementată începând cu anul şcolar 2021-2022 sau abia din toamna lui 2022.

https://www.trra.ro

Dacă din consultări reiese din partea tuturor – elevi, profesori, părinți – că se dorește o extindere a anului școlar, chiar a anului școlar 2021 – 2022, Ministerul Educației (ME) va susține această inițiativă, dar să există o dorință unanimă a tuturor celor implicați.

Structura anului școlar 2021-2022 o știm. Dacă vrem să modificăm ceea ce știm, ME nu va avea inițiativa de modificare, dar dacă ei vor avea inițiativa, ME va susține.

Nu dorim să inducem încă o modificare pentru anul școlar următor, dorim să punem în discuție și să extindem perioada de școală din septembrie 2022. Asta da”, a declarat Sorin Cîmpeanu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Mama tanarului decedat în accidentul de la Cluj: „Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”

observator

Recomandări preventive pentru un trafic rutier în siguranţă

observator

Ordin de protectie. Si-a amenintat concubina

observator