Fabrica de anabolizante descoperita la Arad - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad

Fabrica de anabolizante descoperita la Arad

Zeci de mii de capsule şi fiole, zeci de mii de cutii de ambalare, materie primă, utilaje, un adevărat laborator farmaceutic, toate au fost descoperite în Arad, în urma unor percheziţii realizate în cadrul unei acţiuni la care au participat Poliţia Română, Poliţia din Cehia şi Poliţia din Slovacia.

Percheziţiile din cadrul operaţiunii denumită „Tovarys” au fost făcute de către polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate – Serviciul Antidrog și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara – S.C.C.O. Arad, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Totul, în urma unei anchete internaţionale care durează de mai bine de un an de zile. 

https://www.trra.ro

În urma activităților desfășurate în comun cu polițiștii din Republica Cehă, pe o perioadă de peste un an, au fost identificate locații în municipiul Arad, care ar fi fost folosite de membrii grupării pentru producerea ilegală de produse anabolizante”, anunţă Poliţia Română.

Reprezentanţii instituţiei spun că „la data de 23 ianuarie anul curent, polițiștii români din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate, asistați de polițiști din Republica Slovacia, au executat o acțiune de combatere a traficului internațional de droguri, prevăzut de legislația slovacă, privind acte de urmărire penală, ca urmare a cererii de asistență judiciară internațională – Ordin European de Anchetă, formulat de autoritățile judiciare slovace, privind cercetarea unui grup infracțional organizat, care ar fi produs, ambalat și distribuit produse finite cu caracter anabolizant. Ulterior, au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la o hală, respectiv un imobil, ambele situate în municipiul Arad, locații care ar fi fost folosite de persoanele bănuite, cetățeni slovaci”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Fără curent, în centrul Aradului

observator

Vremea se incalzeste incetul cu incetul

observator

Atentie la jucarii

observator