Afisaj electronic la aeroport - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare Tehnologie Turism

Afisaj electronic la aeroport

Aeroportul Internațional Satu Mare inaugurează un sistem de afișaj digital folosit și de aeroporturile din Dubai, Londra, Manchester sau Cluj.

Unul dintre primele aeroporturi din România, inaugurat în 1936, folosește începând din această lună cea mai performantă soluție digitală de afișaj a informațiilor pentru pasageri, creată la Cluj-Napoca în birourile companiei AirportLabs. Aplicația VisionAir FIDS (Flight Information Display System) este o soluție cloud de ultimă generație care asigură comunicarea cu pasagerii în interiorul aeroporturilor prin intermediul ecranelor și este folosită în prezent de o serie de mari aeroporturi internaționale din lume: Dubai, Heathrow, Gatwick, Stansted, Manchester, Belfast sau Edinburgh. VisionAirFIDS rulează și la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca, începând din august 2020.

https://www.trra.ro

Din Satu Mare se poate zbura azi regulat spre Londra și București, iar peste câteva zile și către Paris și Frankfurt.

În ultimii trei ani, aproape 200.000 de pasageri au tranzitat aeroportul, cu un număr maxim de 85.171 pasageri în anul 2019, înainte de pandemie. Odată cu această implementare, angajații Aeroportului Satu Mare vor fi mai eficienți, iar experiența livrată pasagerilor va fi una superioară.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Protectia Consumatorilor Satu Mare are un nou sef

observator

Hai la Târgul de Nunți ! Surprizele se țin lanț

observator

ASUS anunță două telefoane cu cameră triplă

observator