4000 de pachete de țigări la Rona de Sus - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Maramures

4000 de pachete de țigări la Rona de Sus

În data de 1 mai, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației s-a desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 08.30, politistii au observat pe direcția localității Rona de Sus, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase de la linia de frontieră spre interiorul țării.

https://www.trra.ro

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea acestora, efectuând somațiile legale prin voce, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele și au trecut înot apa râului Tisa, ajungând pe teritoriul statului vecin.

În cel mai scurt timp, au fost anunțate autoritățile ucrainene despre eveniment, în vederea cercetării în comun a cazului.

La fața locului, poliţiştii de frontieră au descoperit 8 colete cu țigarete, fapt pentru care s-a luat măsura transportării acestora la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor cu țigări, s-a constatat că acestea conțin 3.980 pachete țigări, de proveniență Belarus, în valoare de 46.500 lei.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, întreaga cantitate de țigarete fiind ridicată în vederea confiscării.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Ca in Vestul Salbatic ! O artista si sotul ei, batuti in trafic !

observator

Evaluarea Naționala începe în data de 15 iunie

observator

Accident mortal. Impact teribil (Foto)

observator