Reținut după ce și-a lovit concubina - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alba

Reținut după ce și-a lovit concubina

Un bărbat din Ighiu a fost reținut de polițiști, luni, după ce și-ar fi lovit concubina. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și au emis un ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 mai 2021, în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit la o locuință din comuna Ighiu unde o femeie de 47 de ani a reclamat o faptă de violență în familie.

https://www.trra.ro

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, concubinul acesteia ar fi lovit-o peste membre, spate și față.

A fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar, în urma interpretării acestuia, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Recital susținut de cvartetul de coarde

observator

Reținuți pentru lovire sau alte violențe

observator

Șef de Poliție dat dispărut

observator