Maraton de vaccinare la Satu Mare - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Pastila de sanatate Satu mare

Maraton de vaccinare la Satu Mare

Prefectul Altfatter Tamas a avut marti, 4 mai, o întâlnire cu Lavinia Finta, center manager la Shopping City Satu Mare și cu conducerea Direcției de Sănătate Publică și a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență pentru a dezvolta ideea parteneriatului în vederea organizării începând cu acest sfârșit de săptămână a Maratonului Vaccinării la Satu Mare.

Vaccinarea se va realiza în locația parcarea interioară a Shopping City Satu Mare, începând de vineri 7 mai, ora 14.00 prin intermediul a 4 fluxuri de vaccin Pfizer-BioNTech până duminică, ora 20.00. Toți cei care doresc să o facă o pot face în această locație centrală, ușor accesibilă și fără a avea nevoie de o programare prealabilă.

https://www.trra.ro

Campania de informare privind oportunitatea și posibilitatea vaccinării va fi susținută media prin parteneriatul cu Shopping City Satu Mare Mall, prin canalele de informare proprii și prin social-media. Acțiunea, în ansamblul ei, va fi sprijinită și de Primăria Municipiului Satu Mare.

Prefectul Altfatter Tamas apreciază că în acest week-end în cadrul maratonului se vor vaccina numeroși sătmăreni. Acțiunea va fi reluată săptămâna viitoare și se vor căuta noi modalități de a aduce vaccinul mai aproape de sătmăreni, de a-l face mai accesibil, vaccinarea fiind în acest moment singura opțiune de a pune capăt pandemiei și restricțiilor aduse de aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Protectia Consumatorilor Satu Mare are un nou sef

observator

Câtă apa sa bei ca sa slabesti ?

observator

Restrictii de circulatie în municipiul Satu Mare

observator