Accident. O tânără a fost dusă la spital - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Bistrita Nasaud

Accident. O tânără a fost dusă la spital

O tânără de 23 de ani a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița cu un traumatism la un membru superior după ce a fost implicată într-un accident rutier petrecut duminică la Bistrița Bârgăului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, a fost o coliziune între două autoturisme în care se aflau trei persoane. În ajutorul lor a venit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului.

https://www.trra.ro

Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier pe raza localității Bistrița Bârgăului. Un autoturism condus de o tânără de 23 de ani din Mureșenii Bârgăului a colizionat un alt autoturism condus de o șoferiță de 37 de ani din Tureac. În urma impactului, a rezultat rănirea șoferiței de 23 de ani. Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Angajații Primariei din Bistrita vor lucra în schimburi

observator

Și-a lăsat câinele pe strada. Proprietarul amendat

observator

Auchan isi modifica programul de lucru. Vezi detalii

observator