Concurs on-line de promovare turistică - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Life Turism

Concurs on-line de promovare turistică

Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează un concurs online intitulatCarei Tour HI-Story” pentru cei pasionați de lumea digitală/social media.

Scopul concursului este de a pune în valoare obiectivele turistice din municipiul Carei și locațiile din vecinătate folosind ca mijloc de exprimare tehnologia smart.

https://www.trra.ro

Participanții sunt rugați să trimită materiale video/filmulețe/story de maxim 8 secunde, realizate cu telefonul, despre obiective turistice din Carei sau împrejurimi, la adresa de email: promovare.carei@gmail.com.

Concursul se va desfășura în perioada 15 mai – 30 septembrie 2021.

Un concurent poate participa cu un număr nelimitat de înregistrări. Nu există un număr limită. Îi rugăm pe cei care trimit materialele, să salveze clipul cu numele și prenumele, respectiv titlul filmului și localitatea de proveniență.

Materialele trimise vor fi postate pe grupul de facebook Castelul Karolyi Carei, pe pagina de instagram visitcarei și pe site-ul www.visitcarei.ro.

Prin trimiterea înregistrărilor participanții își dau implicit acordul ca acesta să fie folosit în spațiul media, respectiv datele personale, precum numele și prenumele sau localitatea de proveniență să fie de asemenea făcute publice. În cazul participanților minori, părinții/tutorii își dau acordul ca materialele trimise și datele personale să apară în spațiul media.

Concurenții iau la cunoștință că organizatorul concursului va putea folosi ulterior materialele trimise, în cadrul campaniilor de promovare turistică a orașului.

Câștigătorul va fi desemnat de către o comisie de jurizare formată din specialiști în turism.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Când va fi autobuzul lui Moș Crăciun la Targu Mures

observator

Investitii mari in turismul din Carei

observator

Pericol de avalanșă în Masivul Șureanu

observator