Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov, premiate - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Brasov Sport

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov, premiate

Performanţele baschetbalistelor de la Olimpia CSU Braşov, obţinute în sezonul competiţional 2020-2021, au fost răsplătite într-un cadru festiv, cu diplome, plachete şi flori, de Consiliul Judeţean Braşov.

La eveniment, care s-a desfășurat joi, au participat 15 din cele 23 de jucătoare care alcătuiesc echipa de senioare, cea de U20 şi cea de junioare (U18), dar și colectivul tehnic format din antrenorii Dan Calancea şi Nenad Marinkovic, alături de conducerea Clubului Sportiv „Ţara Bârsei” 2011, în cadrul căruia activează echipa.

https://www.trra.ro

În sezonul 2020 – 2021, echipa de senioare a ocupat locul al 4-lea, fetele de la U 20 s-au clasat pe locul al 3-lea, iar junioarele s-au clasat pe locul al 2-lea.

Antrenorii Dan Calancea și Nenad Marinkovic au spus că aceste performanțe au fost obținute într-un sezon complicat, cu multe testări și multe îmbolnăviri. Pe de altă parte, ei au spus că în viitor, baschetbalistele ar trebui vizeze performanțe mai mari decât cele de anul acesta: clasarea pe primul loc. 

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a declarat că senioarele au jucat finala mică a Ligii Naționale având cel mai tânăr lot din competiție.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Guvernul prelungeste starea de alerta

observator

Amenzi mari pentru angajatori

observator

Si-a amenintat sora cu bataia

observator