Se prelungeste starea de alerta - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

Se prelungeste starea de alerta

Florin Cîțu vine cu noi informații referitoare la relaxarea restricțiilor din România. Potrivit premierului, starea de alertă va fi prelungită, însă o serie de măsuri vor fi relaxate în următoarele zile.

Premierul României, Florin Citu, a anuțat că starea de alertă în Romania o să fie prelungită cu încă 30 de zile în ciuda faptului că numărul infectărilor cu noul coronavirus a scăzut semnificativ.

https://www.trra.ro

Totodată, șeful Executivului a mai adăugat că Guvernul va lua noi măsuri suplimentare de relaxare. De asemenea, la finele lunii iunie, românii vor putea participa la optimile UEFA, însă într-un număr mai mic de obicei. În ceea ce privește organizarea de evenimente, tot de la finalul lunii iunie, evenimentele cu 1.000 de persoane vor putea fi organizate.

Premierul a mai adăugat că în cazul evenimentelor din interior, numărul persoanelor se extinde, însă cu respectarea strictă a distanțării sociale.

Anunțul făcut de premierul Florin Cîțu a fost confirmat și de șeful DSU, Raed Arafat. Potrivit acestuia, cei care vor sa participe la nunți, botezuri sau evenimente din interior cu până la 200 de persoane, vor avea nevoie fie de testul negativ covid, fie de vaccin.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Atentionare MAE ! Aceasta țara se confrunta cu fenomene extreme

observator

Detalii din ancheta carnagiului din Ialomita ! Au murit 10 oameni !

observator

Noul sistem de urmărire a materialului lemnos devine operațional din această noapte

observator