Accident grav în judetul Arad - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Arad

Accident grav în judetul Arad

Un bărbat a fost grav rănit în urma unui accident de circulaţie petrecut între localităţile Mânerău şi Voivodeni, pe DN 79A.

Potrivit primelor informaţii transmise de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, se pare că ar fi avut loc un impact între un autoturism şi un tractor. La faţa locului s-au deplasat pompierii care au descarcerat şi au extras o persoană rănită grav din autoturism.

https://www.trra.ro

Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit la ieșirea din localitatea Mânerau spre Voivodeni cu un echipaj de descarcerare, pentru extragerea victimei dintr-un autovehicul răsturnat în afara părții carosabile. În sprijinul pompierilor sebișeni a fost trimis un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad și elicopterul SMURD. După o intervenție deosebit de dificilă, datorată modului de poziționare a autovehiculului şi al victimei, după aproximativ 30 de minute, bărbatul, singura victimă a accidentului, a fost predat echipajului SAJ, în viață, dar inconștient, pentru a fi transportat la elicopterul SMURD”, a anunţat George Pleşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Cățel salvat dintr-un canal (Foto)

observator

Cele mai îndrăgite „jandarmerițe” ale IJJ Arad

observator

Sistemul care poate stopa defrișările și transportul ilegal de lemne, este operational

observator