Ministrul Justiției vrea interzicerea vânzării cartelelor prepay fără buletin - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Alte stiri

Ministrul Justiției vrea interzicerea vânzării cartelelor prepay fără buletin

Ministrul Justiției, Stelian Ion, spune că va propune o soluție legislativă constituțională prin care să fie interzisă vânzarea cartelelor telefonice prepay fără buletin

Pornind de la faptul că ieri a fost printr-un telefon, din nou, amenințare cu bombă la Curtea de Apel București și s-a dat peste cap toată activitatea de acolo, să luăm foarte în serios reanalizarea soluției referitoare la interzicerea cumpărării cartelelor telefonice fără buletin. O să propun această chestiune, pentru că, din păcate, tot mai multe situații în care oameni certați cu legea se folosesc de acest mijloc. Se ajunge la tragedii.

https://www.trra.ro

Îmi amintesc și de cazul Caracal, când a fost și atunci o situație și iată că nu s-a rezolvat nici până acum. Este un subiect pe care îl am pe agendă printre priorități. Să vedem care este soluția legală constituțională, astfel încât să se poată întâmpla asta”, a afirmat Stelian Ion.

O OUG care obligă cumpărătorii să se legitimeze atunci când cumpără cartele prepay a fost declarata neconstitutionala de CCR.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

3,77 % – rata şomajului înregistrat în evidenţele AJOFM Satu Mare în luna ianuarie

observator

Cum va fi vremea în Transilvania ?

observator

Se închid loteriile. Joi a fost ultima extragere

observator