Raul Fotonea va prelua Minaur Baia Mare - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Maramures Sport

Raul Fotonea va prelua Minaur Baia Mare

In urma întreruperii colaborării dintre Costică Buceschi și CS Minaur, conducerea va fi preluat de Raul Fofonea. Anul trecut, sub comanda lui Costică Buceschi clubul băimărean a realizat performanțe notabile în ultimul sezon: vicecampion în Liga Florilor și locul 3 în Final Four-ul EHF European League.

Buceschi a fost, oarecum, obligat să renunțe la contractul cu Minaur, asistenților din stafful său nefiindu-le prelungite contractele pentru sezonul viitor.

https://www.trra.ro

Odată încheiate conturile cu Costică Buceschi, conducerea i-a găsit imediat înlocuitor. Raul Fotonea, fostul tehnician al secției masculine în urmă cu două sezoane, este succesorul lui Costică Buceschi, și va încerca, cel puțin, să se apropie de rezultatele obținute de predecesorul său.

Fotonea a antrenat ultima oară pe CSM Făgăraș, iar în această vară s-a aflat în discuții pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Alexandria, echipă recent promovată în Liga Zimbrilor. Fotonea va fi ajutat pe banca tehnică de un fost jucător emblematic al Minaurului, Daniel Apostu urmând să îndeplinească rolul de asistent. Noul staff al vicecampioanei a plecat azi în stagiul de pregătire din Ungaria, care se va derula în perioada 19-23 iulie la Hajdunanas” – spun surse din interiorul clubului.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Țigări în valoare de 9.000 lei, confiscate de polițiștii de frontieră

observator

Baschet: ACS KSE Targu Secuiesc învinge Agronomia Bucuresti

observator

Apartament mistuit de foc

observator