Satu Mare va avea o autogara moderna - Observator Transilvan
Observator Transilvan
Satu mare

Satu Mare va avea o autogara moderna

Ieri, 21 iulie, a avut loc recepția lucrărilor de contrucție a terminalului de călători de pe str. Botizului. Următoarea etapă presupune implementarea sistemul de managment al traficului, care se află în faza de licitație.

Satu Mare va avea un terminal trans-județean care să ofere condiţii decente şi confort celor care călătoresc cu mijloacele de transport în comun sau tranzitează municipiul.

https://www.trra.ro

,,Satu Mare va avea o autogară modernă, construită din fonduri europene. Valoarea totală a proiectului este de 33 milioane de lei și include și cele 11 autobuze hibrid care deja circulă pe străzile municipiului, precum și un centru de monitorizare a transportului public de călători. Pentru lucrările de construcție a terminalului de călători s-au alocat 6 milioane de lei, o investiție substanțială care vine și în sprijinul persoanelor care fac naveta”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Construirea terminalului de călători, implementarea sistemului de management al traficului și achiziția de autobuze hibrid sunt finanțate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile, proiec cu o valoare totală de 32.960.027 lei. 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Satmarean prins cu 187 km/h. I-au „zburat” permisul

observator

Jandarmii satmareni au donat sange

observator

Salon de Primăvară la Primărie

observator