Observator Transilvan
Life Satu mare

Tanara felicitata de MAI

Satmareanca Iulia Andreea Vilceanu a fost felicitata de Centrul Cultural al MAI. Institutia a distribuit un videoclip al satmarencei, catalogata ca având o voce angelica.

Astăzi, vă propunem să ascultaţi o voce angelică, continuând tradiţia promovării tinerelor talente din rândul copiilor colegilor noştri din Ministerul Afacerilor Interne. Colega noastră de la Satu Mare, Claudia – Monica Alexan este mama unei tinere pline de talent – Iulia Andreea Vîlceanu, o voce încântătoare care încearcă să se impună în peisajul muzical autohton şi nu numai” spun cei de la Centrul Cultural al MAI.

https://www.trra.ro

Villia (Iulia Andreea Vilceanu) este o tanără artistă din Satu Mare care işi compune singură melodiile, fiind pasionată de muzică şi dans încă de când era copil. Este atrasă de asemenea şi de psihologie, multe din piesele sale fiind consecinţa unor profunde introspecţii. Elementul definitoriu al muzicii create de Villia este autenticitatea, o ilustrare a realităţii necosmetizate: oameni, locuri, situaţii care au marcat povestea celor 18 ani ai săi.

Melodia „No.51”- o metafora a copilăriei sale, este prima piesă de pe albumul de debut al Villiei – „Inkblot”. Muzica, versurile, scenografia şi co-regia videoclipului aparţin artistei.

Îi dorim mult succes tinerei artiste, fiind convinşi de faptul că talentul ei muzical ne va încânta şi în viitor” este mesajul Centrului Cultural al MAI.

 

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Vijelii in jumatate de tara

observator

“Ziua Națională a României”, marcată la Biblioteca Județeană Satu Mare

observator

Heliportul de la Jibou, functional de azi

observator