Observator Transilvan
Satu mare

Pedeapsa redusa pentru un criminal din Satu Mare

Bărbatul care a înjunghiat mortal un tânăr de 29 de ani din Satu Mare, a fost condamnat definitiv la 13 ani de închisoare. Pedeapsa este mai blândă decât cea aplicată de instanța de fond, care l-a trimis după gratii pentru 20 de ani.

Crima de care este acuzat Vasile Anderson Sere, în vârstă de 34 de ani, s-a petrecut pe 28 august 2020, in centrul municipiului Satu Mare. La un moment dat, fără niciun motiv, ucigașul s-a pus în fața unui bărbat de 29 de ani, din Ardud, și a prietenei sale, pe trotuarul din fața unei pizzerii. Venit în zonă cu câțiva prieteni, tânărul și-a continuat drumul spre o trecere de pietoni, moment în care Sere i-a adresat cuvinte jignitoare. Victima s-a întors spre agresor, moment în care acesta din urmă a scos un cuțit și i l-a împlântat în piept.

https://www.trra.ro

Criminalul a aruncat cuțitul într-un coș de gunoi, dar, prins de polițiști la scurt timp după comiterea faptei, și-a recunoscut fapta. Procurorul a cerut pedeapsa maximă pentru Vasile Anderson Sere, iar în primă instanță, pe 25 martie 2021, Tribunalul Satu Mare l-a condamnat la 20 de ani de închisoare plata unor daune morale în valoare de 480.000 de euro familiei victimei.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Accident mortal

observator

Vrei să donezi sânge ? Vezi unde se poate

observator

Veste buna pentru prescolari și elevi. Se eliberează abonamente subventionate

observator