Observator Transilvan
Alte stiri Life

Nunti cu cerificat digital !

Premierul Florin Cîțu a propus, duminică, folosirea certificatului verde la nunțile deja programate, unde incidența este mare, pentru ca evenimentele să nu fie anulate.

În videoconferința cu prefecții și reprezentanții DSP-urilor, premierul Florin Cîțu a spus că sunt județe unde situația pandemică este între 2 și 3 la ie, ba chiar această rată a fost depășită, de exemplu Bistrița-Năsăud și Ilfov, iar aici autoritățile trebuie să găsească soluții vom în perioada următoare și să se asigure că toate măsurile sunt respectate.

https://www.trra.ro

De asemenea, în aceste județe sunt programate nunți în perioada următoare, iar premierul vrea ca acestea să nu fie anulate.

Sunt nunți programate în perioada următoare în zone unde deja ajungem la 3 la mie. Propunerea mea, domnule Raed Arafat, eu aș vrea să ne asigurăm că aceste nunți nu sunt anulate și ar trebui să folosim certificatul verde pentru aceste nunți, dacă se poate”, a spus premierul.

Acesta a spus că oamenii nu își mai pot modifica data de la o săptămână la alta, astfel că el ar propune pentru nunțile care sunt deja programate în zone unde incidența crește să se folosească certificatul verde.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Satmareanca rapusa de Covid

observator

Cat va tine minivacanta de Paste

observator

În aceasta localitate revine declarația pe proprie raspundere

observator