Observator Transilvan
Alba

Femeie amenințată cu un cutit

Un bărbat din Blaj s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat și amenințat fosta prietenă. Polițiștii au emis și ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 10 septembrie, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Blaj s-au deplasat la o locuință din municipiu unde o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de către fostul său concubin.

https://www.trra.ro

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool și al geloziei, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, ar fi amenințat-o pe femeie cu un cuțit, iar ulterior ar fi lovit-o cu palma peste față.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare al riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile.

Ulterior, față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Reținuți de polițiștii din Abrud

observator

Bac-ul incepe pe 22 iunie

observator

Vor fi scutiti de impozite ?

observator