Observator Transilvan
Pastila de sanatate Satu mare

Mai multe paturi la ATI

La ședința de ieri, 13 septembrie, prezidată de prefectul Altfatter Tamas au participat subprefectul Radu Bud, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, directorul executive al Direcției de Sănătate Publică dr. Macrina Mihai, managerii și directorii medicali ai spitalelor din județ.

Temele discutate au privit analiza numărului de paturi în secții și în special posibilitatea de operaționalizare la maxim a numărului de paturi destinate tratării covid-19 la secțiile ATI de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și de la Spitalul Municipal Carei, dar și privind asigurarea personalului medical și auxiliar pentru deservirea bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2.

https://www.trra.ro

La aceasta data numărul de paturi existente în județul Satu Mare pentru tratarea bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2 a fost crescut la nivelul Planului de recrudescență a lunii noiembrie din anul 2020. Numărul de paturi în spitale suport COVID va crește în funcție de recrudescența numărului de cazuri de îmbolnăviri la nivelul județului Satu Mare.

Prefectul asigură managerii, directorii medicali și întreg personalul din unitățile sanitare din județ de sprijinul conducerii Instituției Prefectului, a Consiliului Județean și a Direcției de Sănătate Publica Satu Mare în gestionarea din punct de vedere medical a situației generate de virusul SARS-CoV-2 și solicită o bună colaborare și comunicare permanentă.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Sfârșit de săptămână în siguranță

observator

Pana cand poti sa vezi ploaia de stele

observator

Alți trei satmareni au murit din cauza Covid

observator