Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Pastila de sanatate Salaj Satu mare Sibiu

Arafat vrea aprobarea legii ce permite vaccinarea sau testarea obligatorie a angajaţilor

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat spune că avem nevoie urgentă de o lege care să prevadă, fie vaccinarea personalului din anumite domenii, fie testarea periodică.

Avem un procent semnificativ şi de la SMURD, şi la Serviciul de Ambulanţă, şi de la diferite unităţi care nu s-au vaccinat, oricât am vorbit, oricât am explicat şi am sfătuit (…) unii nu s-au vaccinat. Răspunsurile sunt hilare”, a declarat Arafat.

https://www.trra.ro

Întrebat care este mesajul său pentru parlamentari, Arafat a afirmat: „Să treacă proiectul de lege, că avem nevoie de el, că nu se poate aşa”.

Vaccinul este pe gratis, testarea nu poate să fie pe gratis. Dacă nici astăzi, cu tot ce văd în jurul lor, nu se conving că au fost induşi în eroare (…) Cifrele sunt din ce în ce mai elocvente. Din vaccinaţi sub 2 la sută s-au infectat, iar din decese 93% sunt nevaccinaţi. Vaccinaţii care, din păcate decedează, fie sunt la vârste înaintate, cu comorbidităţi”, a mai declarat Arafat.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Testare online pentru Bacalaureat, in judetul Alba

observator

Un tren a luat foc. Toata garnitura, distrusa (Foto)

observator

Comuna Rebra își alege astăzi primarul

observator