Observator Transilvan
Alte stiri

Mafia drogurilor, decapitata. Au vrut sa vanda cocaina

În cadrul unei acțiuni, mascatii le-au surprins în flagrant delict patru persoane, într-un hotel din municipiului Craiova, în timp ce incercau sa vanda 1 kilogram de cocaina.

Ulterior activității de prindere în flagrant delict, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, din care două pe raza Orașului Băilești, iar una pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Cele 4 persoane au fost prezentate procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, în vederea audierii și luării măsurilor legale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din anchetă au rezultat indicii că gruparea infracțională specializată în traficul de cocaină acționa pe raza județelor Dolj și Mehedinți, începând cu primăvara anului 2019 și că aceasta intenționa să-și extindă piața de desfacere și în zona de vest a țării.

De asemenea, din ansamblul probelor administrate în cauză a rezultat că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ar fi distribuit cocaină pe raza municipiului Timișoara.

Totodată, s-a reușit identificarea unui bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Dolj, bănuit a fi liderului grupării.  În activitatea de distribuție și intermediere acesta ar fi fost ajutat de încă de doi bărbați, de 25 și 33 de ani.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Școlile rămân închise. Se pot plafona prețurile la energia electrică, gaze, carburanti

observator

Tupeistul cu BMW(U) nu se dezminte. A făcut spectacol (Foto)

observator

Se suspenda vizarea carnetelor de rentier

observator