Observator Transilvan
Alte stiri

Mai multe explozii. Fabrica arde din temelii (Foto)

Cea mai mare fabrică de condimente din România, cea a grupului Solina, fosta fabrică Supremia, a fost cuprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă. Este cel mai puternic incendiu înregistrat până acum în județul Alba.

Flăcările au zeci de metri înălțime și pompierii nu prea au ce să facă. Fabrica era situată în Parcul Industrial de lângă șoseaua de Centură a municipiului Alba Iulia.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

„In aceasta dimineata, in jurul orei 06.00, un incendiu violent a izbucnit la o hală de producție condimente din localitatea Alba Iulia. Hala are o suprafață de aprox. 8000-10000 mp, iar arderea se manifesta generalizat. La locul evenimentului actioneaza 5 autospeciale de stingere, o autoscara de interventie la inaltime, descarcerarea si un echipaj de prim-ajutor de la ISU Alba.

Alte 6 autospeciale au fost dislocate in sprijin de la ISU Hunedoara, ISU Sibiu si ISU Mures. In total sunt 11 masini de stingere.

Pana in acest moment nu au fost inregistrate victime. ISU Alba a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-Alert pentru anuntarea populatiei din zona asupra prezentei fumului dens rezultat din procesului de ardere”, potrivit IGSU.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Mii de romani au nevoie de transplant

observator

Instabilitate atmosferica și discomfort termic aproape în toată țara

observator

Curs valutar – 3 februarie 2021

observator