Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad barfe Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Marcel Vela: A scăzut infractionalitatea !

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat, cu ocazia prezentării rezultatelor obţinute în primul semestru al acestui an de către structurile operative ale Poliţiei Române şi Poliţiei de Frontieră, că s-a înregistrat un nivel mai scăzut de infracţionalitate faţă de perioada similară din anul anterior.

Pe lângă activitatea pe care o desfăşurăm în combaterea epidemiei – MAI, Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Jandarmeria, Serviciul de Acţiuni Speciale – , suntem implicaţi şi în combaterea infracţionalităţii. Aşa cum am spus încă de la începutul mandatului meu, toleranţă zero faţă de infracţionalitate (…) Am reuşit împreună să avem un nivel mai scăzut de infracţionalitate faţă de perioada similară din anul anterior”, a spus Vela.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În continuare, chestor şef de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat, a prezentat date despre rezultatele obţinute de structurile MAI în luna iulie.

Astfel, în luna iulie, au fost destructurate 50 de grupări infracţionale, din care 34 prin trimiterea în judecată a 95 de membri de către unităţile de parchet.

Poliţiştii de combatere a crimei organizate împreună cu procurorii DIICOT au desfăşurat 97 de acţiuni operative şi au efectuat 480 de percheziţii domiciliare, fiind cercetate 445 de persoane, dintre care 92 persoane sub control judiciar, iar 149 persoane au fost reţinute sau arestate preventiv.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Stadiu lucrarilor pe sectiunea Biharia – Bors (Autostrada A3)

observator

La „vânătoare”, pe străzile Sătmarului

Nunta la un restaurant din Kaufland

observator