Observator Transilvan
Life Pastila de sanatate

Maseaza aceste patru zone de pe corp și vei slabi rapid

Corpul uman este strabatut de niste canale care au trasee diferite de acelea prin care circula singele sau limfa (artere, vene, vase limfatice). Prin aceste canale circula energia. Masand anumite puncte de pe corp, acest efect va avea beneficii asupra organismului.

Potrivit specialistilor, pe corp sunt patru puncte, pe care masandu-le, ne putem controla greutatea corpului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

1. Urechea

Daca masati urechea in fiecare zi, rata metabolismului va creste si va va ajuta sa slabiti considerabil. Pentru asta, trebuie sa va masati urechea cate 3 minute, repetand tehnica de trei ori in fiecare zi.

2. Fata

Masarea fetei va va ajuta sa controlati starea de foame si anxietate. Este indicat sa faceti asta de doua ori, de cate 5 minute, mai ales in momentele tensionate ale zilei.

3. Mana

Este punctul cheie al corpului deoarece prin mana trece intreaga energie. Prin masarea mainii de 2-3 ori pe zi, in reprize de cate un minut, veti ajuta la detensionarea corpului.

4. Piciorul

Acest punct este folosit mai mult in presopunctura si se numeste Zu San Li. Tehnica aceasta ajuta la digestie si la eliminarea inflamatiilor din corpul tau. Punctul pe care ar trebui sa apesi este sub genunchi iar masajul ar trebui facut 10 minute pe zi (5 pentru fiecare picior). Atentie – nu va masati inainte de culcare deoarece produce insomnii.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Ce beneficii are orezul pentru organism

observator

„Ziua Imnului National” va fi marcata solemn, la Carei

observator

Concert coral în curtea Bazilicii Romano-Catolice

observator