Observator Transilvan
Satu mare

Masinile Google Street se pregatesc de calatorie. Vor ajunge si la Satu Mare

Cinci noi mașini Google Street View vor străbate România în această vară, pentru a actualiza imaginile din țara noastră disponibile pe Google Maps Street View. Anul acesta, imaginile vor fi preluate de noile mașini Google Street View, care utilizează cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360o.

Noua tehnologie de fotografiere utilizată de mașinile Google permite realizarea unor imagini mai precise și de calitate. Pe lângă noua cameră, a fost schimbat și exteriorul mașinilor Street View, pentru a reflecta câteva dintre frumusețile naturale ale lumii care se pot vedea pe Street View, precum Marele Canion, Mont Blanc si Marea Barieră de Corali.

Echipele Street View vor avea la dispoziție pentru preluarea de imagini și dispozitivul trekker. Acesta va fi folosit în 31 de orașe din România, pentru fotografierea trotuarelor, zonelor pietonale, parcurilor și altor obiective publice unde mașinile nu au acces. Orașele unde va fi folosit trekker-ul sunt: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Constanța, Galați, Brașov, Ploiești, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târgoviște, Bistrița, Reșița, Slatina, Focșani.

Street View este un serviciu oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de țări de pe tot mapamondul, inclusiv în Arctica și Antarctica. Serviciul este disponibil și în Google Earth și aplicația Google Maps pentru telefoanele mobile. Serviciul Street View este disponibil în România începând cu 2010, când au fost publicate pe Google Maps primele imagini din cele mai importante orașe.

Sursa: www.profit.ro

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com
https://www.amsieu.ro

Related posts

Doi tineri sătmăreni, recuperati de salvamontiști

observator

S-au descurcat bine și au urcat pe podium. Locul III la canicross (Foto)

observator

Vrei sa fii pompier ? Vezi ce ai de făcut

observator