Observator Transilvan
Alte stiri Life

Mesaje si urari frumoase de 8 Martie. Citeste in articol

Pe 8 Martie se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a Femeii”. Prima zi a fost marcată în 19 martie 1911, în Germania, Austria, Danemarca şi în alte câteva ţări europene. Data a fost aleasă de femeile germane pentru că, la aceeaşi dată, în 1848, regele Prusiei a trebuit să facă faţă unei revolte armate şi a promis că va face o serie de reforme, inclusiv introducerea votului pentru femei.

Însă „Ziua Internaţională a Femeii” a fost recunoscută oficial mult mai tîrziu, în 1975, de către Naţiunile Unite, şi a fost adoptată, începând cu această dată, de multe dintre guvernele ţărilor care până atunci nici nu aflaseră de existenţa ei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Iată câteva felicitări și urari de 8 Martie:

„Eşti cea mai dragă fiinţă din viaţa mea. Te iubesc, iubita mea!”

„De 8 Martie, fie ca soarele să-ţi încălzească trupul şi dragostea mea să-ţi încălzească inima. La mulţi ani, dragostea mea!”

„Primeşte acest mesaj de La mulţi ani! în semn de apreciere. Eşti o colegă minunată! La mulţi ani de 8 martie!”

„De Ziua Femeii, îţi doresc tot binele din lume!”

„La mulţi ani cu dor, la mulţi ani de 8 martie! Fie ca Ziua Femeii să te găsească sănătoasă, veselă şi împlinită.”

„Să ai un 8 Martie de vis! Să-ţi fie ziua lină şi plină de dragoste. La mulţi ani!”

„La o zi specială, pentru o femeie specială, la mulţi ai cu dor! Să ai o primăvară uşoară!”

Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Val de aer polar peste Romania

observator

Versiune actualizată a aplicaţiei Revisal, pusă la dispoziția angajatorilor

observator

Viața, creația și intrarea în eternitate a geniului Brâncuși

observator