Observator Transilvan
Financiar Tehnologie

Microsoft trece pe on-line. Isi închide magazinele

Microsoft a luat decizia să își închidă toate magazinele fizice, măsură pentru care va înregistra costuri de 450 de milioane de dolari în actualul trimestru, iar toate serviciile pentru clienți vor avea loc online.

Compania cu sediul în Redmond, Washington, a precizat că echipe de angajați vor lucra de la distanță, din sediile companiei, pentru a oferi serviciile necesare clienților, potrivit News.ro.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Compania a mai anunțat că va regândi alte spații penru a servi toți clienții, inclusiv Centrele pentru Experiență ale Microsoft din Londra, New York, Sydney și Redmond.

„Este o decizie strategică dificilă dar inteligentă, luară în acest moment de directorul general Nadella și echipa sa. Magazinele fizice au generat venituri neglijabile pentru Microsoft și în ultimă instanță totul s-a mutat din ce în ce mai mult către canalele digitale, în ultimii ani”, a scris un analist al firmei Wedbush, Dan Ives, într-o notă adresată clienților. Retailerii, ale căror magazine au fost închise de la jumătatea lunii martie din cauza noului coronavirus, au înregistrat o cerere online uriașă, pe fondul ordinelor ca oamenii să stea acasă.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Se pregătește majorarea pensiilor

observator

Au fost anuntate finalistele pentru „Masina Anului 2019”

observator

In ce conditii se vor putea redeschide la interior restaurantele și cafenelele

observator