Observator Transilvan
Alte stiri

Noaptea mintii ! Blocati in casa cu un cadavru, suspectat de coronavirus

O situație ciudata se petrece în localitatea Periam din judeţul Timiş. O bătrâna a decedat luni, 20 aprilie dar, înainte i s-au recoltat probe pentru coronavirus. Familia o poate înmormânta deabia după cea află dacă femeia avut sau nu COVID – 19.

Este o situaţie mai specială pentru că una dintre persoanele membre ale familiei este internată de vineri la spital, cu coronavirus. Este vorba despre fiul femeii decedate. Ieri, li s-au făcut teste la toţi, inclusiv la mama celui internat care între timp a decedat. Ea are 83 de ani. Astăzi vor veni rezultatele, pe la ora 11.00, iar apoi femeia poate fi înmormântată. Dealtfel, familia a discutat cu firma de pompe funbre şi s-au înţeles că azi este înmormântarea”, a declarat primarul Cornel Dumitraş.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Familia nu se poate atinge de decedată, până când vine certificatul constatator al decesului. Noi avem capelă în comună, dar fiind vorba de o persoană suspectă de coronavirus, este interzis transportul la capelă. Este o situaţie specială, dar trebuie respectate nişte reguli”, a mai declarat primarul.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Perchezitii la un traficant de droguri (Foto)

observator

Supărat că a pierdut la păcănele, a furat un TIR plin cu televizoare

observator

Bărbat lovit de tren ! E în stare grava !

observator