Observator Transilvan
Sport

O satmareanca, pe podiumul unei competii internationale

O tânăra satmareanca de doar 12 ani, Giulia Simon, a urcat pe podiumul unui concurs internațional de gimnastica ritmica organizata în capitala Belgiei. În cadrul competitiei, Giulia a cucerit medalia de argint.

Frumoasă și talentată, Giulia este un copil excepțional, care la doar 12 ani face gimnastică ritmică deja de 6 ani cu rezultate remarcabile. Muncește și se antrenează zilnic pentru realizările sale la clubul Brussels GR Mounier, din capitala Belgiei.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Săptămâna trecută, Giulia a urcat pe podium din nou, câștigând locul 2 la divizia cerc, la categoria de vârstă 12 ani. Competiția internațională de gimnastică ritmică organizată de clubul sportiv la care ea activează și se antrenează a avut loc la Bruxelles.

Acum se pregătește pentru viitoarele competiții la care va participa în decembrie la Luxembourg și în februarie în Ungaria. Îi ținem pumnii și cu emoție așteptăm rezultatele.

Felicităm părinții pentru copilul excepțional și pentru toată susținerea lor!” scrie pe Facebook primarul orașului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Masuri de ordine la meciul de baschet

observator

Simona Halep, în optimi !

observator

Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare din lume

observator