Observator Transilvan
Bihor

Oradeanul care a jefuit o casa de schimb valutar, condamnat la pușcărie cu executare

Bărbatul din Oradea care, la finele lunii septembrie a anului trecut, a jefuit o casă de schimb valutar de pe Calea Borşului, a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare.

Pe 30 septembrie 2019, seara, Lakatos Suraj, acum în vârstă de 32 de ani, mascat şi înarmat cu un spray iritant, a jefuit o casă de schimb valutar de pe Calea Borşului, fugind cu peste 110.000 lei și 250 de euro. Bărbatul a forțat ușa de acces, a agresat un angajat, a furat din seiful case de schimb valutar 110.800 lei și 250 de euro, după care a fugit. Nu a ajuns înă departe, fiindcă angajatul agresat nu a stat pe gânduri și a fugit după hoț, reușind să îl prindă și mai apoi să îl dea pe mâna polițiștilor bihoreni.

Banii furați de la casa de schimb valutar au fost recuperați integral.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Magistrații Judecătoriei Oradea s-au pronunțat în dosarul pe fond în aprilie anul acesta, când l-au condamnat de Lakatos Suraj la 3 ani de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi, dar și la plata a 4.900 lei daune morale în favoarea angajatului pe care acesta l-a agresat.

Sentința a fost atacată de către inculpat în apel la Curtea de Apel Oradea, însă fără succes, instanța menținând decizia pronunțată pe fond. Magistrații Curții s-au pronunțat pe 17 iulie, a doua zi Lakatos fiind încarcerat în Penitenciarul Oradea.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Covid: Începe testarea în şcoli

observator

Tabara de colinde la Gabud. Sute de participanti (Foto)

observator

Cod galben de ploi în toată țara

observator