Observator Transilvan
Sport

Orașul Negrești-Oaș va avea o sală de sport ultramodernă, la stadion!

Sala de sport multifuncțională cu 180 de locuri va fi construită pe o parte din terenul liber de la stadion, urmând să devină o completare a acestuia.

Compania Națională de Investiții (CNI), care finanțează investiția, a scos la licitație pe SICAP – platforma de achiziții publice proiectarea și execuția lucrărilor pentru acest proiect. Valoarea investiției este de 7.704.154 lei, fără TVA.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

„În paralel, printr-un alt proiect finanțat de la bugetul local, vom amenaja un teren de sport multifuncțional (pentru tenis, volei și baschet), astfel încât stadionul să devină un Complex sportiv modern și complet. Și în acest caz, Primăria Negrești-Oaș a scos la licitație execuția lucrărilor pe SICAP.

De asemenea, îmi doresc ca pe lângă aceste două proiecte, la stadion să amenajăm și un spațiu de joacă pentru copii, astfel încât să avem o zonă de sport și mișcare pentru negreștenii de toate vârstele.

Îndemn firmele de construcții să verifice în permanență platforma de achiziții publice SICAP deoarece avem foarte multe proiecte în faza de licitație. Îmi doresc să atribuim cât mai curând contractele de lucrări pentru a putea începe execuția!” spune primarul orașului negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Gloria bate Dunarea Braila

observator

U-BT Cluj-Napoca are un nou pivot (Foto)

observator

S-au stabilit meciurile din faza 1 a Cupei Romaniei. Cu cine va juca Olimpia

observator