Observator Transilvan
Brasov

Ordin de protecție provizoriu emis de către polițiștii brașoveni

Polițiștii brasoveni efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 1 mai, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată telefonic de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că, la data de 30 aprilie, în jurul orei 19.00, ar fi fost bătută de către soțul său, pe fondul unor discuții contradictorii și al consumului de băuturi alcoolice, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse evacurea temporară a acestuia din locuință și măsura păstrării unei distanțe de minimum 200 de metri față de persoana vătămată.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Mai vrea un mandat la Primărie

observator

Toți copiii trebuie să poarte mască

observator

Garsoniera a luat foc. Au intervenit 5 echipaje

observator