Observator Transilvan
Cluj

Patru răniți într-un accident. Un BMW implicat (Foto)

Patru persoane au fost rănite într-un accident de circulatie ce a avut loc azi, 31 ianuarie, în Gilau, la ieșire de pe Autostrada Transilvania.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 13.40, ca urmare a unui accident produs, în apropierea localității Gilău, la ieșirea de pe autostrada A3, înspre Cluj-Napoca.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Pompierii au găsit la locul solicitării două autoturisme avariate și ocupanții ieșiți din acestea. Echipajul SMURD a consultat o femeie, în vârstă de cca 70 de ani, și doi bărbați, de cca 73 și 21 de ani, dar și un tânăr de 16 ani, care a fost transportat la spital cu afecțiuni ușoare.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere scurgerile de hidrocarburi, au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident” spun cei de la ISU Cluj.

Un șofer de 70 de ani din Mediaș, care se deplasa spre Huedin, a întors neregulamentar pe acostament, moment în care a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un tânăr de 20 de ani, din Ciurila, care circula regulamentar, din direcția Cluj spre Huedin. A fost ranit ușor un tânăr de 16 ani, pasager în autoturismul condus regulamentar” reiese din ancheta polițiștilor.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Se scumpeste carnea inainte de Paste

observator

Idei pentru parcul Est. Dezbatere publică privind creionarea temei de concurs

observator

Restrictii pentru cei care merg în Italia

observator