Observator Transilvan
Bihor

Patru tineri bănuiți de furturi de acumulatori și combustibil din 10 autovehicule, reținuți de polițiștii orădeni și arestați de magistrați

84 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră, sancționați de polițiștii rutieri în acțiune, în ultimele 24 de ore.

Duminică, 21 augusta.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuatacţiunile pe şoselele bihorene, pentru combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, a conducerii cu viteză excesivă şi a depăşirilor neregulamentare.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic pe șoselele bihorene,în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 84 desancţiuni contravenţionale,cu amenzi în valoare de 33.495 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut patrupermise de conducere. De asemenea, au fost reţinuteșase certificate de înmatriculare.

Din totalul sancțiunilor aplicate,53 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză, nouăpentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranță, au fost sancționați trei bicicliști, două sancțiuni au fost aplicate pentru conducere sub influența alcoolului, două pentru lipsa ITP, iar14 sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulației rutiere.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Feriți-vă de el ! A tepuit zeci de persoane !

observator

Gripa aviară scumpeşte carnea de pui

observator

Peste 35.000 de contracte de munca, suspendate în judetul Bihor

observator