Observator Transilvan
Alba

Perchezitii cu mascati ! Țigări, alcool și muniție

Joi, 14 noiembrie, mascatii din Alba au efectuat 16 percheziții, în municipiul Sebeș și în orașul Cugir, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, a rezultat faptul că o femeie de 58 de ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale din Cugir, ar fi deținut și comercializat, atât de la domiciliu, cât și prin intermediul punctelor de lucru ale societății, țigarete provenite din contrabandă.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Investigațiile polițiștilor au condus la identificarea altor șase persoane bănuite de implicare în cauză, cu vârste cuprinse între 38 și 74 de ani, care ar fi vândut în mod direct țigări de contrabandă.

La percheziții, polițiștii au descoperit 44.579 de țigarete și 170 litri de alcool proveniți din contrabandă și care ar fi urmat să fie comercializați. De asemenea, polițiștii au găsit o armă cu aer comprimat deținută ilegal, 148 de alice, 154 de cartușe pentru armă letală și un detector de metale.

Atât țigările de contrabandă, cât și muniția au fost confiscate, iar față de șapte persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de 15 noiembrie, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Trei răniți într-un accident

observator

Dacă nu s-a potolit, polițiștii i-au pus cătușe

observator

Probele de competențe de la Bacalaureat 2021 nu se susțin, ele vor fi echivalate

observator