Observator Transilvan
Mures

Polițiștii mureșeni au continuat activitățile preventiv-informative, pe linia conștientizării pericolelor generate de traficul și consumul de droguri.

Săptămâna aceasta, polițiștii de la prevenire au desfășurat, la Răstolița, o activitate de informare, sensibilizare și conștientizare a tinerilor, cu privire la consecințele nefaste ale consumului de droguri sau substanțe interzise asupra dezvoltării personale, emoționale și sociale.

În acest sens, tinerii au fost informați cu privire la serviciile de asistenţă medicală, psihologică şi socială existente.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Totodată, adolescenții au încercat ochelarii speciali ce simulează o gamă largă de efecte resimțite în urma consumului de droguri.

Sfaturile polițiștilor pentru tineri au fost, printre altele, canalizarea creativității și a inteligenței spre zone utile pentru viitorul lor și concentrarea activităților pe lucruri benefice unei dezvoltări armonioase.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, scopul fiind de a îndruma tinerii să-și petreacă timpul liber într-un mod sănătos, ca alternativă la consumul de alcool sau droguri, precum și adoptarea un comportament antivictimal și antiinfracțional.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cum se va desfasura Evaluarea Nationala ?

observator

Impact mortal cu un TIR

observator

A doua zi de Rusalii. Ce nu este bine să faci în aceasta zi ?

observator