Observator Transilvan
Alba Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Poșta își reduce, începând de astăzi, programul de lucru

Programul de lucru al tuturor oficiilor poştale din România se va desfăşura în intervalul orar 10.00 – 18.00, în perioada 17 martie – 1 aprilie, iar începând de sâmbătă, 21 martie, activitatea tuturor oficiilor poştale se va suspenda în perioada weekend-ului, până în data de 1 aprilie, cu posibilitate de prelungire a acestei măsuri, în funcţie de situaţie, a anunţat luni compania Poşta Română.

Compania Naţională Poşta Română, în colaborare cu autorităţile competente în domeniul situaţiilor de urgenţă, va implementa un pachet de măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19, necesar protecţiei clienţilor şi salariaţilor în contextul epidemiologic actual”, a informai luni compania.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Poşta va reanaliza periodic măsurile şi termenele impuse, în funcţie de evoluţia situaţiei Covid-19.

Pentru a scurta timpul de aşteptare la ghişeele poştale, compania recomandă tuturor clienţilor accesarea serviciului online MyAWB, disponibil pe website-ul Poştei Române, care le va permite completarea rapidă a formularelor necesare, prin mijloace electronice (telefon, tabletă, laptop etc). În acest fel, clienţii se pot prezenta la ghişeele poştale cu formularele precompletate anterior pe care le pot accesa de la adresa www.posta-romana.ro, secţiunea ‘Completează formulare’, de unde pot imprima şi confirmări de primire şi mandate poştale. Mai mult, Poşta Română face apel la clienţi să folosească metoda de plată cu cardul bancar, de câte ori au posibilitatea, în oficiile poştale dotate cu POS-uri pentru a evita manevrarea bancnotelor”, a informat compania.

 

https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident de munca ! A căzut de la înălțime !

observator

Sedinta maraton la Primărie. Peste 30 de puncte pe ordinea de zi

observator

Incendiu la un apartament din centrul municipiului Satu Mare (Foto)

observator