Observator Transilvan
Satu mare

Pregătiți de week-end

În acest sfârșit de săptămână, care se arată a fi unul prelungit, pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ peste 140 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent, cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Sâmbătă efectivele unității vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal care se va desfășura pe stadionul Daniel Prodan din municipiul Satu Mare, fără spectatori.

Cu ocazia acestor misiuni, echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Val de aer rece peste Romania

observator

A crezut că se îmbogățește, dar nu i-a reușit șmecheria

observator

Lansare proiect: „Scoala din gradina”

observator