Observator Transilvan
Alba Alte stiri Arad Bihor Bistrita Nasaud Brasov Cluj Covasna Harghita Hunedoara Maramures Mures Salaj Satu mare Sibiu

Premiera la Bac ! Ce au primit elevii ?

Ministerul Educaţiei vrea să respecte prevederile europene în materie de protecţie a datelor personale, astfel că elevii şi părinţii nu vor mai putea consulta rezultatele de la Bacalaureat şi Evaluarea Nationala pe listele afişate la şcoală sau pe site-ul edu.ro.

Elevii care au susţinut miercuri ultima probă a Evaluării Naţionale au primit un cod unic, cu ajutorul căruia vor putea consulta rezultatele. Decizia Ministerului Educaţiei vine după ce mai mulți părinți nu și-au dat acordul, solicitat în scris după prima probă a Evaluării, pentru prelucrarea datelor copiilor lor, precizează secretarul de stat Luminiţa Barcari.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Am ales să anonimizăm numele și prenumele copilului pentru că avem o solicitare din partea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu caracter Personal și într-adevăr, trebuia să respectăm regulamentul Uniunii Europene privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Luminița Barcari.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
https://www.amsieu.ro

Related posts

Accident. Vizibilitate redusa !

observator

Doua decese la Satu Mare, cauzate de Covid

observator

Prinși în piața cu parfumuri contrafacute (Foto)

observator