Observator Transilvan
Cluj

Produs de Cluj la AGRARIA 2024

Asociația Produs de Cluj, entitate care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, va participa cu standuri proprii la Târgul Internațional pentru Agricultură, Industrie Alimentară și Zootehnie AGRARIA 2024. Manifestarea expozițională se va desfășura în Parcul Industrial TETAROM III din Jucu, în perioada 18-21 aprilie.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Participarea la cel mai mare târg din Transilvania arată că proiectul Produs de Cluj, demarat în urmă cu 13 ani este unul nu doar util, ci și de succes. Faptul că suntem, din nou, prezenți la AGRARIA este dovada seriozității partenerilor noștri tradiționali, calitatea exponatelor a fost, credem noi, argumentul decisiv pentru prezența noastră neîntreruptă la un târg de asemenea amploare. Pe de altă parte, nu pot să nu amintesc faptul că forul administrativ județean este implicat în organizarea acestui eveniment și prin intermediul Parcului Industrial TETAROM III, în a cărui incintă se desfășoară”.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

 Expozanții prezenți la târgul Produs de Cluj din incinta AGRARIA 2024 vor oferi publicului vizitator preparate alimentare tradiționale din lapte și carne, produse de patiserie, de la turtă dulce și ciocolată de casă la prăjituri, siropuri și sucuri naturale, miere de albine, vinuri și pâine de casă. De asemenea, amatorii de dulce vor putea degusta deliciile preparate pe loc, plăcinte și kurtos kalacs. Artizanii vor fi prezenți cu costume populare și podoabe lucrate de mână, articole de marochinărie și lavandă, dar nu vor lipsi nici producătorii de flori și plante aromatice.

Târgul „Produs de Cluj” de la Agraria  este organizat cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, având ca partener Compania de Apă Someș SA, și este derulat prin intermediul Asociației Produs de Cluj.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cursurile predate online parțial sau total vor fi recunoscute

observator

Masca de protecție este obligatorie în toate școlile

observator

Somajul tehnic se prelungeste. Vezi pana când

observator