Observator Transilvan
Satu mare

Proiect de modernizare. Drumul are o lungime de 38 de km (Foto)

Mai multe localități sătmărene s-au implicat în demararea unui proiect de modernizare deosebit de important pentru județ, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și din cel turistic.

Lucrările pe drumurile județene 108P, 108R și 196 pe ruta Beltiug Băi-Dobra-Corond-Bogdand-limita de județ Sălaj sunt, în prezent, în faza de pregătire. Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus, vicepreședinte și Ioan Seres, directorul Direcției Tehnice, au inspectat azi, etapa de lansare a proiectului.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Este vorba despre întreaga zonă dintre Someș și Crasna, o porțiune de drum care afectează aproape 18.000 de oameni. Drumul în cauză urmează să lege două drumuri naționale, facilitând accesul către Zalău-Cluj Napoca, respectiv către Baia Mare. Proiectul are un impact benefic, nu doar asupra locuitorilor zonei, ci și asupra traficului, deoarece timpul de călătorie dintre județe se va reduce semnificativ. Nu în ultimul rând, lucrarea prezintă un uriaș potențial turistic, dacă ne gândim la cramele din Beltiug și Dobra, la ștrandul din Beltiug sau la conacurile Degenfeld și Wesselényi din Hodod. Lucrările de modernizare, în valoare de 55 milioane de lei, fără TVA, se vor desfășura pe o lungime de 38 kilometri, iar durata aproximată este de 18 luni” a declarat presedintel CJ Satu Mare, Pataki Csaba.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Related posts

Bătrân lovit pe trecerea de pietoni

observator

Bărbat condamnat pentru inselaciune, prins la Satu Mare

observator

Reguli în sălile de fitness. Ce spune ministrul Sportului ?

observator