Observator Transilvan
Satu mare

Proiect transfrontalier. Aparatura medicala performanța pentru Spitalul Judetean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Spitalul Regional de Copii din Mukachevo – Ucraina, pun bazele derulării unui proiect transfrontalier în valoare de 1,1 milioane de euro.

Reprezentanții celor două părți s-au întâlnit în data de 16 decembrie, la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, pentru a reevalua planul de activități din cadrul proiectului finanțat din fonduri Structurale Europene, intitulat ”Intensive Care for Future”, al cărui contract de finanțare a fost semnat în data de 2 decembrie 2019. Din valoarea totală a proiectului, spitalul sătmărean are definit un buget de 550.000 de euro.

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Proiectul urmărește dotarea cu aparatură medicală de înaltă performanță și pregătirea profesională a personalului medical din unitatea de Terapie Intensivă Pediatrică a spitalului din Mukachevo și a secțiilor de Neonatologie și Terapie Intensivă ale Spitalului Județean de Urgență Satu Mare. Tot în cadrul proiectului se va desfășura o campanie de informare publică despre nevoile speciale post-spitalizare ale pacienților tratați pe aceste secții.

https://www.amsieu.ro

Related posts

A ajuns in arest dupa ce a spart un apartament

observator

Elevii de 10 la Evaluarea Naționala și Bac, premiati de prefect (Foto)

observator

Primaria trage un semnal de alarma. Cum fenteaza unii legea

observator