Observator Transilvan
Life

Pune o aspirina în mașina de spălat. Rezultatul te va lasa fără cuvinte

De ce e bine să speli hainele după ce ai aruncat o aspirină în cuva mașinii de spălat ? Banala aspirină poate concura cu înălbitorii consacrați, scrie un site american de sfaturi în gospodărie.

Cum poți avea haine de un alb strălucitor? Fără pete și tenta de gri pe care o pot căpăta hainele albe? Vei fi surprinsă, ai nevoie doar de aspirină!

https://www.trra.ro


https://www.metebo.com

Luați un recipient în care turnați 8 litri de apă fierbinte și dizolvați 10 pastile de aspirină de 500 mg, fiindcă vă trebuie 5.000 mg aspirină dizolvată.

După ce pastilele s-au dizolvat, puneți în această soluție hainele pe care le doriți strălucitoare, fără pete și împrospătate și lăsați-le peste noapte în această apă.

A doua zi introduceți-le la mașina de spălat, iar în cuvă mai aruncați câteva aspirine, pentru a obține nuanța originală a hainelor. Veți fi uimiți de rezultate, dacă veți urma acești pași.

Uluitor este efectul de înlăturare a petelor din textile, fără a afecta materialul. Hainele vor sclipi de curățenie și sigur veți mai folosi acest truc și cu altă ocazie.

https://www.amsieu.ro

Related posts

Cand trecem la ora de vara ?

observator

Un sfert dintre românii care muncesc de acasă spun că starea lor emoțională s-a înrăutățit

observator

A crescut în „Orfelinatul groazei”. O cunoaște o țara intreaga (Foto)

observator